Blog

Multisportdag for the Visually Impaired

Gepubliceerd op:
24 Sep
2020
door:
Brock Sampson

Rowing Without Limits will support Gehandicaptensport Nederland to provide an exciting sports day for the Visually Impaired on Saturday, September 26th. If you would like more information, and also like to participate, please do not hesitate to call Brock Sampson directly at 0615460429.

Information is provided (in Dutch) below:

Hierbij ontvang je meer informatie over de Multisportdag op zaterdag 26 september 2020. De dagplanning ziet er als volgt uit:

Tijdschema:
13:00-13:15 uur               Opening Multisportdag
13:30-14:30 uur               Ronde 1  (5 deelnemers)
14:45-15:45 uur               Ronde 2  -
16:00-16:45 uur               Ronde 3  (5 deelnemers)
17:00 -17.15 uur              Afsluiting Multisportdag
Jullie zijn ingedeeld in ronde 1 en 3. We vragen jullie om uiterlijk 12.30uur aanwezig te zijn. Indien jullie meer tijd nodig hebben om materialen klaar te zetten, is dat altijd mogelijk. Vanaf 12.00u is de accommodatie open en zijn jullie welkom.
Adres locatie:
Sportcentrum de Koploper
Badweg 31
8223 PA Lelystad
Zie bijlage voor routebeschrijving en parkeermogelijkheden.
Bij de ingang van gebouw staat een aanmeldbalie, daar je graag bij aankomst melden.
Catering
Er is voor iedereen een aantal consumptiebonnen aanwezig om iets te drinken te halen. Deze krijg je bij de aanmeldtafel zodra je je bij aankomst hebt gemeld.
Flyer
We willen graag een flyer toevoegen in de goodybag die de deelnemers krijgen na afloop. Als jullie zelf een flyer hebben, wil ik jullie vragen deze minimaal 30x mee te nemen zodat deze in de goodybag kan. Indien jullie zelf geen flyer hebben, ontvang ik graag de gegevens die ik op een aparte flyer kan zetten zodat deelnemers altijd contact met jullie kunnen opnemen. Hopelijk zorgt dit weer voor extra nieuwe leden!
Afmelden
Mocht je er op de dag zelf iets zijn of dat je niet tijdig aanwezig kunt zijn, dan graag telefonisch doorgeven aan Floor van Lin, Gehandicaptensport Nederland, tel: 06-11463856.
Gehandicaptensport Nederland, Sportbedrijf Lelystad, GOL (Stichting Georganiseerd Overleg Lelystad) en Zichtbaar Sportief wensen je alvast veel plezier toe met de Multisportdag.
Mocht je nog vragen hebben, dan vooral nog contact met ons op.
Onderstaande informatie hebben deelnemers ontvangen via de informatiemail:
Sportaanbieders
We hebben in samenwerking met veel sportaanbieders een mooi en divers sport en beweegprogramma voor deze dag. Wel is het zo dat niet alle sportaanbieders al ervaring hebben met het aanbieden van de desbetreffende sport aan mensen met een visuele beperking. Wij vragen je begrip hiervoor. Geef ook aan de desbetreffende trainer/trainster door wat voor jou prettig is zodat hij/zij daar rekening mee kan proberen te houden. We moeten er samen met z’n allen een mooie dag van maken.
Sportbuddy’s
Daar waar mogelijk mogen de sportbuddy’s/ begeleiders/ouders deelnemen aan de activiteiten. Echter, dit is niet bij alle activiteiten mogelijk. Stem van te voren even met de sportaanbieder af of er voldoende ruimte/materialen is om als sportbuddy actief deel te nemen.

Bekijken

Donateur of vrijwilliger worden?

Neem contact op of support ons op allerlei manieren! Kies zelf welke jouw voorkeur heeft.