Projecten

Diverse groepen

Ubuntu taster - I am because we are

Coming soon

“Ik ben omdat wij zijn”. Samen sta je sterk, dit staat centraal binnen Ubuntu. Rowing Without Limits biedt een mogelijkheid om kennis te maken met indoor roeien middels Tasters. Gedurende dit evenement leer je wat roeien echt is maar ook de positieve voordelen ervan. Het belangrijkste is dat het samen wordt gedaan!

Jouw pad

Ben jij op zoek naar een gezonde recreatieve activiteit waar je met anderen samenkomt? Sluit je dan tijdens de tasters aan bij jouw indoor roeicommunity. Samen met familie en vrienden, of leer anderen kennen.

Elementen

Waarom roeien?

Wat veel mensen niet weten is dat roeien een multifunctionele sport is. Tijdens het roeien train je een aantal grote en belangrijke spiergroepen. Verder zorgt het voor een sociale connectie met je teamgenoten en word je mentaal sterk. Roeien kan indoor maar ook in de buitenlucht. Brock Sampson, eigenaar van Rowing Without Limits, zal tijdens de taster-evenementen alle ins en outs van roeien bespreken.

Learn-2-Row (Indoor Roeien)

Gedurende het evenement wordt de basis van indoor roeien geïntroduceerd. Deelnemers leren een veilige roeibeweging uit te voeren. Het is dan ook erg belangrijk om de juiste techniek te gebruiken om blessures te voorkomen. Wij helpen iedereen graag om ervoor te zorgen dat er ook op eigen initiatief geroeid kan gaan worden.

Samenwerken

Ubuntu speelt een belangrijke rol binnen het evenement. Samen staan we sterk en dit is bij roeien ook zo! Tijdens indoor roeien wordt er ook samengewerkt en dat gaan we samen bewijzen.

Food

Om de ‘taster’ nog gezelliger te maken nodigen wij jullie uit om vanuit thuis eten mee te nemen. Het zou natuurlijk erg leuk zijn als iedereen iets meeneemt vanuit zijn of haar eigen cultuur zodat iedereen hiervan kan meegenieten. Neem dan ook gerust iets meer mee zodat dit mogelijk is. Geniet samen!