Projecten

Diverse groepen

Junior Rowing & Team Sport

Coming soon

Doel

Recreatieve jeugd roei programma’s voor zijn er voor jeugd van 12 tot 17 die willen leren roeien. Wij bieden een leuke en inclusieve ervaring, beginnende met onze Learn to Row programma, een introducerende niet competitieve klas in welke de deelnemers een kans hebben om proberen te roeien in een leuke en veilige omgeving.

Jouw pad

Ben jij tussen de 12 en 17 jaar oud, en ben je opzoek naar een nieuwe recreatieve of competitieve activiteit? Voel je je oncomfortabel bij het deelnemen aan andere activiteiten. Misschien door een fysieke of mentale uitdaging of gewoon om daarom? Ben je opzoek naar een gemeenschap om bij te horen en niet alleen een sport omgeving?

Elementen

Jeugd Learn-2-Row (12 tot 17 jaar)

Jeugd Learn-2-Row zijn (vier) introducerende niet competitieve lessen, die jeugd van 12 tot 17 jaar indoor roeien biedt. Learn-2-Row deelnemers worden geïntroduceerd met de basis van Indoor roeien in een leuke en veilige omgeving. Deelnemers leren een veilige roeibeweging, hoe je samen moet roeien in teamverband, en details over de Concept2 Performance Monitor. De skills die je in deze lessen leert stomen deelnemers klaar om te roeien in lessen van tussenliggend niveau (Youth Intermediate Rowing).

Learn-2-Row voor aangepast Roeien

Learn-2-Row voor aangepast roeien zijn (vier) introducerende lessen die mensen met fysieke of mentale uitdagingen helpen. Deelnemers leren dezelfde skills als in Jeugd Learn-2-Row lessen en zijn introducerend tot aangepast indoor roei apparatuur. De skills die in deze lessen worden geleerd, stomen deelnemers klaar om te indoorroeien in lessen van tussenliggend niveau (Youth Intermediate Rowing). Deze lessen kunnen ook privé gegeven worden (boek hiervoor een afspraak).

Jeugd Intermediate Roeien (12 tot 17 jaar)

Youth Intermediate Rowing zijn inclusieve lessen voor deelnemers van 12 tot 17 jaar oud. Het is perfect voor jeugd deelnemers die al jeugd- of aangepaste Learn-2-Row lessen hebben gevolgd. De lessen geven meer diepte in de eerder geleerde technische skills en helpen met fitheid en mobiliteit. Det trainingen helpen ook met de vooruitgang in ambities in de roeisport en para-roeien! Het is de perfecte ervaring voor atleten die opzoek zijn om van hun hoofdsport te combineren in de winter. Deelnemers willen misschien ook extra training en voortgang met de intentie om competitief te gaan roeien. Het is perfect voor competitieve personen die wensen om hun andere verplichtingen te behouden en willen roeien op een hoger niveau.

Donateur of vrijwilliger worden?

Neem contact op of support ons op allerlei manieren! Kies zelf welke jouw voorkeur heeft.